Velkommen til Tara Gaia | Start

Er du klar for å gi deg selv mer tilstedeværelse i øyeblikket? Tara Gaia | Start er for deg som ikke er klar for å bli med inn i Tara Gaia | Mysterieskol, men som likevel ønsker å holde kontakten med den levende kunnskapen som formidles gjennom instituttet. 

Din tid er her og nå

Hei, jeg heter Renate Lyse og jeg har grunnlagt Tara Gaia Mysterieskole slik at denne kunnskapen skal bli tilgjengelig for alle. 

Jeg har levd med kraften i Tao, som en levende erfaring, i de siste 10 årene. Og det har forandret meg fullstendig. Gjennom disse årene har jeg beveget meg gjennom fire faser i prosessen fra å være begrenset til å bli helt fri. I dag underviser jeg i disse prosessene, og gjennom Tara Gaia Mysterieskole er du invitert med. Jeg er utdannet allmennlærer, gestaltterapeut, sertifisert eterisk olje lærer og studerer nå urtemedisin. 

Innhold

I Tara Gaia | Start får du muligheten til å bli med på Satsang en gang i måneden og du får tilgang til meditasjonsarkivet.

Under Satsang tegner jeg alle spørsmålene i symbolform på ei tavle og lager en samtale ut fra det som ligger i lufta. Meditasjonsarkivet inneholer ca 50 meditasjoner og det legges stadig til flere. 

Tara Gaia | Start

Månedsabonnement uten binding.

Betal 222,-

Lyseffekten Luminen

Start din reise mot Tara Gaia Livspraksis ved å kjøpe Lyseffekten Luminen.

Les mer